Coca-Cola Cup 2016

16. října 2015



Už to začalo. Rok uběhl a Coca-Cola Cup 2016 se rozběhl. Byli jsme nalosováni jako pořadatelé předkola školského poháru. Zvolili jsme si hřiště, objednali počasí a vyrazili do Ostravy-Lhotky na místní, perfektně připravené, travnaté, fotbalové hřiště TJ Ostravy Lhotka.
Podle rozlosování jsme hráli až druhý zápas, a tak jsme mohli pozorovat budoucí soupeře v úvodním zápase předkola. V tomto utkání proti sobě nastoupili žáci ZŠ Ostrčilovy a žáci ZŠ Michálkovice. Zápas byl zpočátku vyrovnaný, ale nakonec vyhrál náš první soupeř ZŠ Ostrčilova.
Unavenost soupeře po prvním zápase byl pro nás malou výhodou, kterou jsme využili v patnácti minutovou převahu, kdy jsme soupeře skoro nepustili k naší brance. Šance jsme si vypracovali, ale nebyly ty gólové, které rozhodují zápas. V posledních pěti minutách prvního poločasu nás soupeř mírně zatlačil a dvě sekundy před poločasovým hvizdem nám dal gól. Ve druhém poločase jsme soupeře opět přitlačili a vypracovali si několik slibnějších akcí, které i přes snahu našich hráčů neskončily v brance soupeře. Tato naše nešťastná prohra, při tomto herním systému, byla pro nás velmi krutá a předem nás odsoudila k nepostupovému místu.
Kluky tato informace nerozhodila a zakousla se do dalšího našeho soupeře a s chutí si zastřílela. Během čtyřiceti minut jsme soupeři nasázeli dvanáct kousků a donutili skupinku diváků k oprávněnému potlesku.
Při cestě zpátky šlo vidět, že naše kluky první prohra mrzela a začali spekulovat co kdyby, kdyby…. Na kdyby se ve sportu nehraje a postoupit může pouze jeden.
Přehled starších článků | Autor: Mgr.Tabášek Kamil | Počet přečtení: 1120x


Partneři naší školy


 

Další informace

Partneři naší základní školy Gen. Píky

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Základní škola Ostrava
Gen. Piky 13A
příspěvková organizace
Ostrava, 702 00

IČ:     709 339 28
DIČ : CZ 709 339 28
IZO:   102 508 119
Tel.:   596 612 102
Fax:   596 637 257
ID datové schránky: 6vqmqrp

sekretariat@zsgepiky.cz
www.zsgepiky.cz
 

Další informace