Den otevřených dveří 2014

9. ledna 2014

Ve čtvrtek 9. 1. 2014 proběhl v naší škole DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Škola byla v odpoledních hodinách otevřena všem zájemcům – žákům, jejich rodičům i dalším hostům.
Návštěvníci byli přivítáni ve vestibulu školy žáky 9. ročníku, kteří jednotlivé skupinky odváděli do učebny jazyků v 1. poschodí. Zde byli stručně seznámeni s naší školou formou prezentace a poté je ještě jednou přivítaly paní učitelky a program pokračoval. Hosté si prohlédli počítačovou učebnu, multimediální jazykovou učebnu (jednu z nejmodernějších v kraji), vybavení běžných tříd i dalších odborných učeben, např. učebna fyziky, přírodopisu, hudebna, kuchyňka, tělocvičny i sociální zázemí pro žáky. Nahlédli také do plavecké učebny a v učebně reedukace, keramické a výtvarné dílně jim dotazy zodpověděli příslušní učitelé, protože v těchto učebnách právě probíhala běžná výuka či kroužek. Rodiče menších dětí se zajímali také o vybavenost tříd naší školní družiny. Líbila se jim barevnost a výzdoba tříd i chodeb, kde vystavujeme práce žáků, fotografie z akcí a další projekty. Ve vestibulu školy viděli velký trojrozměrný model Nové radnice a zde také prohlídka skončila.
Doufáme, že se návštěvníkům naše škola líbila a rádi je u nás přivítáme na některé z našich dalších akcí, které pořádáme nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče a prarodiče. Fotky zde.

Mgr. Petra Kaštovská
Přehled starších článků | Autor: Mgr. Petra Kaštovská | Počet přečtení: 965x


Partneři naší školy


 

Další informace

Partneři naší základní školy Gen. Píky

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Základní škola Ostrava
Gen. Piky 13A
příspěvková organizace
Ostrava, 702 00

IČ:     709 339 28
DIČ : CZ 709 339 28
IZO:   102 508 119
Tel.:   596 612 102
Fax:   596 637 257
ID datové schránky: 6vqmqrp

sekretariat@zsgepiky.cz
www.zsgepiky.cz
 

Další informace