Karneval 2017

25. ledna 2017

Pojďte dál, pojďte dál, už začíná karneval. Támhle stojí krásná víla, vodník tančí s kovbojem, princezna je celá bílá s korunkou a závojem…
V sobotu 21.1. jsme si užili krásné odpoledne v tělocvičně naší školy, kde se konal již tradiční maškarní karneval. Venku mrzlo, ale v tělocvičně bylo velmi příjemně. Od 13,30 hodin se tady začaly scházet děti v nejroztodivnějších kostýmech, doprovázeli je rodiče i prarodiče. Karneval jsme zahájili velmi netradičně, vystoupením Petry Janů – Saši Nikolové a Petra Jandy – Olivera Nikolova. Snad nejvíce se děti těšily na karnevalové soutěže, díky jim měly velkou šanci vyzkoušet svou zručnost a získat spoustu sladkých odměn. Velmi zdařilé bylo i taneční vystoupení děvčat z druhého stupně. Po celou dobu karnevalu soutěžili nejen děti, ale i rodiče. Tatínky i maminky čekal prádelní koš plný ponožek. Najít tu správnou do páru, nebyl zrovna lehký úkol. Karkulka s Křemílkem, děti i rodiče se vlnili za rytmů hudby, na celý průběh karnevalu dohlížel veselý klaun. Nezapomněli jsme ani na bufet, který byl plný dobrot a chlazeného pití. Snad jsme nerozzlobili Zoubkovou vílu. Na každém správném karnevalu musí být tombola. Samozřejmě, že byla. Ani jsme se nenadáli, hodiny ukazovaly 17 hodin, konec karnevalu. Všichni účastníci nasedli do mašinky, které se kouřilo z komínka…Oči se unaveným dětem znovu rozzářily, když si mohly z karnevalu odnést domů červený, žlutý, oranžový či modrý balónek, který je čekal u východu.
Dovolte mi , abych poděkovala všem, kteří při organizaci karnevalu pomohli, přišli v sobotu, ve svém volném čase – paní učitelka Nikolova Pavla, Burková Dagmar, Michnová Jitka, Kolářová Zuzana z prvního stupně, Dostálová Martina, Hladíková Petra, pan učitel Tabášek Kamil, Lapčík Jan z druhého stupně, asistentky Buláková Helena a Jozková Zuzana,žákyně Křesťanová Nina, zaměstnanci bazénu – paní Petrova Dagmar a pan Karel Mužík. Děkuji za finanční pomoc Nadačnímu fondu a v neposlední řadě bych chtěla za nás za všechny poděkovat rodičům i prarodičům, kteří se našeho karnevalu zúčastnili.



 Fotky zde:
Přehled starších článků | Autor: Mgr.Marcela Popalová | Počet přečtení: 1074x


Partneři naší školy


 

Další informace

Partneři naší základní školy Gen. Píky

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Základní škola Ostrava
Gen. Piky 13A
příspěvková organizace
Ostrava, 702 00

IČ:     709 339 28
DIČ : CZ 709 339 28
IZO:   102 508 119
Tel.:   596 612 102
Fax:   596 637 257
ID datové schránky: 6vqmqrp

sekretariat@zsgepiky.cz
www.zsgepiky.cz
 

Další informace