Den otevřených dveří 2023

5. dubna 2023

Den otevřených dveří je akcí, která má na naší škole dlouholetou tradici. V tomto roce se brány školy otevřely 28. března.

Po celé úterní odpoledne měla škola možnost přivítat především nastávající prvňáčky a jejich rodiče. Jako již každoročně však přicházeli i bývalí absolventi nebo zaměstnanci, které zajímá, jak se škola změnila. Rozlehlým školním areálem návštěvníky provázeli pedagogové. S představením toho, co škola nabízí, jim hned na úvod pomohli žáci devátého ročníku. Po krátkém představení se pak návštěvníci vydali na procházku školou. Trasa byla zajímavá a pestrá. Společně měli možnost se seznámit například v učebnách informatiky s taji 3D tisku či základy robotiky, shlédnout vybavení včelařského kroužku, seznámit se s učebnou pěstitelských činností nebo vidět výrobky kroužku keramiky.

V pavilonu B se návštěvníci mohli podívat do budoucích tříd prvňáčků. Následně jejich cesta zamířila do tělocvičen a samozřejmě také na školní bazén, který všechny budoucí žáčky velmi zaujal. Poslední zastávkou byly třídy školní družiny. Při odchodu mohli návštěvníci ochutnat výrobky žáků z hodin vaření a ti nejmenší měli možnost si na památku odnést malý dárek, který pro ně vyrobili žáci v hodinách pracovních činností.

Děkujeme všem těm, kteří školu navštívili a kteří se podíleli na organizaci dne otevřených dveří.

Fotogalerii naleznete zde
Přehled starších článků | Autor: ZŠ GEpiky | Počet přečtení: 315x


Partneři naší školy


 

Další informace

Partneři naší základní školy Gen. Píky

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Základní škola Ostrava
Gen. Piky 13A
příspěvková organizace
Ostrava, 702 00

IČ:     709 339 28
DIČ : CZ 709 339 28
IZO:   102 508 119
Tel.:   596 612 102
Fax:   596 637 257
ID datové schránky: 6vqmqrp

sekretariat@zsgepiky.cz
www.zsgepiky.cz
 

Další informace